logo

Wie is

Futureproofedshop

Tien jaar geleden startte Francis Vanhoonacker Futureproofedshop op. Dit met een grote missie: producten te verdelen waarvan het marketingverhaal authentiek is en strookt met de kwaliteit en gerelateerde duurzaamheid van het product. Vandaar hun credo “design met inhoud”. Futureproofedshop is ondertussen uitgegroeid tot dé Belgische webwinkel die zich focust op duurzaam design en lifestyle producten voor thuis, op het werk en tijdens je vrije tijd.

Maar dat is niet alles! Op basis van de stromen van energie en materiaal na te gaan, krijgt elk product een score op 10, de Futureproofed-factor! Dit stelt de consument in staat om bewuste keuzes te maken op basis van gedetailleerde ontwikkeling- en duurzaamheidinformatie over zo goed als alle aangeboden producten. Ontdek hun producten op www.futureproofedshop.be


Huidige promoties

Futureproofedshop en Eneco

Eneco heeft gekozen voor Futureproofedshop omdat ze effectief verder gaan. Ze hebben hun eigen Eco-score ontwikkeld die ze dan ook geven aan elk van de producten op hun webshop. Sinds hun opstart, onderzoeken zij de milieu-impact en de duurzaamheid van al hun producten. Het resultaat: elk product heeft een Futureproofed-factor: een score op 10 punten. Hiermee hebben ze de bedoeling om de consument zo veel mogelijk informatie te verstrekken over de milieu-impact van mooi ogende producten en over de inspanningen die een fabrikant levert om deze impact te verminderen. Futureproofed denkt bewust aan de wereld van morgen en legt die bewustwording door naar de consument. Exact het doel van ons platform!

partner